Plåtskyltar

Det går att fynda överallt! Lidl är inte ett undantag..:) Där hittade jag för ett tag sedan dessa plåtskyltar. Har inte riktigt bestämt vart dom ska sitta än, måste fundera på det lite till..:)



Sjalar

Har köpt mig två nya sjalar, halva priset på Lindex. Tyckte att jag behövde nya såhär när hösten börjar komma.


Galoppis

Det var som sagt full fart på Galoppen idag. Vi kom dit vid tolv och då var det smockfullt på parkeringen! Det fanns hur mycket som helst att titta på, när vi hade tagit oss igenom hälften av försäljarna började det kurra lite i våra magar. Så det blev ett stopp i korvkön, för att sedan mätta och belåtna ta oss igenom resten av stånden. :)

Så, vad hittade jag då..?

Jo, de här faten sprang jag på nästan det första jag gjorde. Då ville säljaren ha 10 kr styck. Tyckte det var lite mycket så jag struntade i det då. Sen gick jag förbi precis innan vi skulle åka hem och då hade priset sänkts till 5 kr styck. Så då slog jag till! Sex stycken Augusta från Rörstrand:



Den här fina plåtburken blev min för 20 kr:

 

En ljusstake, samma stuk som fruktfatet jag köpte för ett tag sen. Tänkte att vi kunde ha den som adventsljusstake.

 

Sista fyndet var en skinnjacka för en femma!


Dagens skörd :)

Börjar med det jag hittade på första loppisen, dit jag tog en promenad i solen. Jag var där när de öppnade klockan 10 och som vanligt var det en låång kö för att komma in när de slog upp dörrarna.

Började med en tur i porslinsdelen, som också har lite annat, dör hittade jag en brödburk. Vet inte vad det är med mig och plåtburkar..:) Men jag var tvungen att ta med den hem! 30 kronor kostade den mig..



Jag hittade också en tesil för en tia, har en sedan tidigare och tycker dom är jättesmarta!




Två tallrikar/fat hittade jag i fyndhörnan. För tre kronor styck fick de följa med mig. Lite sliten dekor och en nagg, men någonstans måste man ju börja..:)
En Kryss tallrik:



Och ett Grå ränder fat:



Den här röda ljuslyktan köpte jag också, för en tjuga, passar med mina andra röda lyktor:


Ursäkta min lite snea bild! :)

Puh, hemma igen..

Kom iväg till båda ställena, till galoppen fick jag sällskap av mamma. :) Var riktigt mycket folk på galoppen idag, det slutade med att va var där i ca tre timmar! Men då stof vi i korvkön ganska länge också, man blir hungrig av att leta fynd..:)

En hel del roliga saker fick jag med mig hem, vet inte om det var riktiga fynd, men jag är nöjd iallafall..! Ska fota lite och lägga upp bilder alldeles strax!

Idag..

Idag ska jag försöka hinna med en tur både till Grindtorp och Galoppen. Sambon är borta hela dagen, så då måste jag ju hitta på nåt att roa mig med. :)

Återkommer med eventuella fynd!


Skålar

Kom på att jag har ett par skålar i skåpet som jag inte visat förut. Köpte dom för något år sedan på Gekås, har för mig att de kostade 15 spänn styck, fyndpris enligt mig! Tycker att dom har skönt retrostuk på nåt vis, vet inte riktigt varför..:)





Idag har jag löst en gåta..:)

Satt och surfade runt lite när jag råkade hitta en ugnsform som är likadan som en form jag köpte för ett tag sedan. På min är stämpeln i botten ganska mörk och svår att läsa. Jag har lyckats lista ut att det är en Gustavsbergsform, men nu vet jag även vem som designat den! Självaste Stig Lindberg! :) Kul va?


Här är bilderna från www.broarne.se


Mina bilder på min form.

Visst måste det väl vara samma form..? :)

Tävling!

Nu är det dags för ny tävling hos Gitte! Klart jag ska vara med! :)








Kolla in turbanen man kan vinna, hur cool som helst ju! :)

Har hösten kommit?



Det känns lite som det! Löven på träden här utanför börjar få röda löv och det behövs en jacka när man går ut..

Tekanna

Egentligen ett gammalt fynd, men den har stått gömd i skåpen ganska länge, men nu har jag plockat fram den igen. Har ju en annan tekanna, som tyvärr locket gått sönder på, därför plockade jag fram den här som är hel. Nu börjar ju hösten närma sig och då är det skönt att kunna göra en hel kanna te!



Kannan köpte jag på Lagerhaus för några år sedan.


Bonus!

Mamma fick en bonupresent också. En höganäsburk jag hittade på loppis för ett tag sen. Tyckte den var superfin! Den fick godkänt av mamma och kommer att användas till flingsalt hemma hos dem. :)


Fika!

Idag ska vi hem till mamma och pappa på fika, mormor och morfar kommer också. Mamma fyllde år för ett tag sedan så hon ska få sina födelsedags presenter idag. :)


Zebra-fynd?

Var på Grindtorpsloppisen i onsdags med en kompis. Kollade in porslinshörnan såklart, och hittade det här:

 

Fyra stycken Zebrafat, för 20 kronor styck. Tror väl att det är en helt ok pris..?

Undra hur lätt det är att hitta koppar till faten.. Kollade på tradera, där låg en kopp ute och den var uppe i 200 300 kronor. Eller kan jag ha sån tur att jag hittar koppar på nån loppis..? Nja, känns inte som det.. Speciellt inte för en tjuga. :)

Var i ...

Var i Spånga på loppisen för ett tag sen, hittade två jättefina stora kuddar, för 25 kronor styck! Kanon! :) Har tänkt att ha dem i sovrummet när man läser eller kollar på film.

Fina va? :)


Var ute ...

Var ute på en shoppnigtur i veckan. Tyckte det var dags att få lite nya kläder, så sparkontot blev lite tunnare, men jag fick massa nya höstkläder. :) Har dock inte lärt mig hur man får in fler bilder från butikernas sidor, så ni får hålla tillgodo med en snygg och en av mina egna bilder.



Från Gina Tricot



Två lila topar och en svart kofta från Gina Tricot, en grå topp och en blå tröja från HM, var vad jag köpte. :) Jag hittade också ett par jeans på Lindex som var perfekta! Har såå svårt att hitta jeans annars, så jag blev glatt överraskad att hitta ett par som passade och var snygga!

Stativet

Hua, vad dålig jag är! Skulle ju lägga upp en bild på stativet, men har helt enkelt inte haft tid tidigare. Är ute på praktik just nu och då är jag ganska slut när jag kommer hem. Har dessutom dragit på mig en förkylning, som inte gör saken bättre!
Iallafall, så här ser stativet, som heter Velbon SX-621, ut:

 

Bakluckeloppisen

Ja, det blev en dag på bakluckeloppisen i lördags! Superfint väder hade vi hela dagen, fick lite färg i ansiktet också. :) Hur mycket bilar som helst var där! Lite för mycket tror jag, för det gick segt hela dagen, fick inte ihop så mycket pengar, men blev av med lite prylar iallafall. :)

Ett fynd gjorde jag ju såklart också, i bilen bredvid oss stod en trevlig kvinna som skulle flytta och därför var där och sålde grejer. I en av hennes lådor såg jag ett stativ sticka upp. Kikade på det och det såg riktigt fint ut, då kom killen som hade bordet mittemot och frågade om stativet var till salu och om jag inte ville ha det skulle han köpa det. Det avgjorde saken..:) Jag köpte stativet och fick det för 50 spänn. Känns som ett riktigt bra pris för ett stativ!

Ska foto det, så snart kommer det upp en bild också! :)

Dagen idag

Idag har jag haft en heldag i skolan, på morgonen hade vi introduktion till C-uppsatsen och sen fick vi lära oss hur man kan söka efter olika texter och sånt som är bra att ha till uppsaten.
Mötte upp C när vi va klara och åkte till centrum. Vi fixade födelsedagspresenten till imorgon och kollade i lite affärer. Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att sambon ska komma hem..:)

Imorgon är det dags för bakluckeloppis!! Om det inte regnar såklart, då ställer vi in. Så jag hoppas på lite solsken imorgon. :)

På kvällen är det 25-årsfest som gäller!

Hot Lemon

Idag när jag var på Coop i Arninge hittade jag Hot Lemons Amazing glace! Häftigt! Grundaren av Hot Lemon är en kompis till oss, och det är jättekul att hans såser nu finns tillgängliga för alla! Glacen finns i fyra olika smaker, hot lemon, garlic-chili, el diablo och cajun hickory. Jag valde hot lemon såklart..:) 





Har ni vägarna förbi Vallentuna, så måste ni prova en hamburgare på Hot Lemon!  



Bild: Hot Lemon


Lagom till ...

Lagom till skolstarten köpte jag mig en ny ryggsäck. Har tidigare använt jobbväskan, men då ska man hålla på och packa ur alla jobb grejer hela tiden, så det blev en ny skolväska. :)

Bär ju en del böcker fram och tillbaka och för att inte bli helt skev är det skönt att ha en ryggsäck! Hittade den här på Stadium för 199 kr. Perfekt! :)


Fallande löv

Japp, jag fick tag på jubileumskopparna från KF! Men då var jag också på Coop i måndagsmorse när de började säljas. Var där idag igen för att kolla på handdukarna som inte fanns i måndags, och alla koppar och handdukar var slut. Så jag får nog vara nöjd med att jag fick tag på ett gäng koppar! :)

Såg att de redan kommit upp en auktion me koppar på tradera... Läste någonstans att de bara tog några timmar innan alla koppar var slut i måndags. Vilken rusning! Tradera kanske inte är en så dum ide..:)



Gammalt fynd

Nu har jag hittat en gammal sak som jag inte tror att jag visat i bloggen.

Den här lampan köpte jag för säkert fem år sedan, på en second hand butik som låg vägg i vägg med mitt gamla jobb. Kommer inte ihåg vad jag gav för den, men det var nog inget riktigt fyndpris. Men jag föll för den och gillar den fortfarande! Sambon hyser dock inte samma kärlek till den tyvärr..:)



Såg liknande lampor när jag googlade runt efter taklampor, de kallades något, men eftersom jag inte skrev upp det då har jag glömt bort det. Den här är docj en IKEA-lampa, det här märket sitter på lampan:


Dålig uppdatering

Dåligt med inlägg senaste tiden, men skolan har börjat, jag har jobbat massor och helgerna har varit uppbokade. Därför har det inte blivit så mycket loppisbesök, men jag ska se om jag inte kan hitta något "gammalt" fynd som jag kan visa..:)

Men först ska jag iväg till skolan, seminarium idag, sen ska jag sätta igång att leta.:)

RSS 2.0