En till robot

Ropade hem en liten robot på Tradera härom veckan. Så nu har den stora jag fick i födelsedagspresent fått en kompis. :)



Ögoncacao

Fick en fin burk av en kompis. De skulle slänga den, men kom på att jag kanske skulle vara intresserad..:) Tur det!


Grindtorp 2

Andra gången jag var där var det i stort sett 50% på allt i butiken. Hittade några saker:



Två stycken snöbollar för 40:-



En ugnsform, 12:-

Grindtorp 1

Blev två besök på Grindtorploppisen sista veckan de hade öppet innan sommaren. Första besöket hade de 50% på allt på porslinsavdelningen och prylavdelningen! :)

Jag hade tidigare tittat ut några assietter som jag ville ha och även en plåtburk. Dessa knep jag för 10:- st för assietterna och burken kostade 25:-. Hittade även 6 st glasunderlägg för en femma styck.



Assietterna är samma serie som den jag har sedan tidigare. Dessa heter Rose Horizon och är från Johnson Bros.



Bröllop

Förra helgen var vi bjudna på bröllop. Inte det i Storkyrkan, men ett minst lika trevligt nere i Småland! :)







Midsommar

Hade en superfin midsommarafton igår. Vi firade med släkt/vänner söder om stan. Vi åkte på traditionellt midsommarfirande i Tyresö, därefter hem och äta sill och grilla på kvällen. Lite kubb hann vi självklart med också! :)


Kubbet som vi spelade med var lite trasigt, men det var inget som inte kunde fixas med lite tejp! :D

Jordgubbar och glass!

Mums! Eftersom jag har halkat efter lite med blogginläggen senaste tiden, ska jag försöka ta igen det idag! Har en del att visa faktiskt. :)


Objektiv

Oj, har ju missat att berätta om det kanske viktigaste som hänt i veckan..;) Jag har köpt ett nytt objektiv till vår kamera. Det blev ett Sigma 70-300, som jag håller på att lära  mig nu..:) Weei!!
.
.
Sigma AF70-300/4-5,6 DG NIKON
Bild: NetonNet
.
.
Jag testade lite på basilikan som står i fönstret.

Bilder

Picknick på Norskogen förra fredagen. Supermysigt med vänner, jordgubbar, vindruvor, ballerina kladdkaka och Monopolspel. :)
Vi blev sittandes där till tio, sen blev det för kallt och myggen började äta på oss!
1-årskalas på lördagen! Födelsedagsbarnets mamma hade gjort en superfin tågtårta! :)

1 ÅR! :D

Det har inlägget hade jag förberett för den 7 juni, då jag haft bloggen i ett år! Men iom att jag missade den dagen kommer inlägget idag istället..:)
.
.
Idag firar bloggen 1 år! HURRA HURRA HURRA!

Dålig uppdatering

Usch, vad jag har varit dålig på att blogga!! Det har bara varit så himla mycket senaste tiden, vädret kan också ha något med saken att göra..:) Jag som trodde att det skulle bli lite lugnt nu när mitt sista sommarlov har börjat, men tydligen hade jag fel..;)
Inte har jag hunnit med några loppis besök heller, eller jo, vi var på galoppen förra helgen. Vi kom dit typ kvart över tre och hann springa igenom nästan hela innan dom flesta plockat ihop. Köpte ingenting till oss, men lite saker till sambons systers barn, som vi skulle till på kvällen. Ett spel och en bok! :)
Senaste veckan har vi hunnit med en hel del; lämna in sista tentan, 1-år-kalas, grillning, pickninck, hälsa på kusinen och Barkarby. Puh! :)
Ska försöka få upp lite bilder från veckan som gått!

Presenterna!

Jag har ju suktat efter plåtrobotar ett tag. Och det hade sambon tydligen snappat upp..:) Han hade hittat att det fanns robotar i en affär i Gamla Stan, så dit gick vi och jag fick välja en. Det blev en Space Man!



Gick även in på en serietidningsbutik. Där hittade jag ett Tintin-album jag inte hade sedan tidigare, och för 25 kr köpte vi den..:)

Födelsedagen

Ja, den blev bra..:) Blev visst inte så mycket skrivande på tentan. Jag var och tränade, tog en sväng till banken och åkte och mötte upp sambon vid 5 tiden. Vi möttes upp vid Östermalmstorg, köpte mjukglass, strosade till Gamla Stan och köpte där min födelsedagspresent. Vi avslutade med en middag på Vapiano! Perfekt födelsedag! :)

RSS 2.0