Loppisar igår

Kom ut på en redig loppisrunda igår. Fick sällskap av mamma och pappa! :) Vi började i Spånga, för att sedan åka vidare till Vällingby och avsluta rundan i Sundbyberg, där vi hann med Myrornas, Stadsmissionen och Marknadsplats Sundbyberg. Puh! :)

Det jag "fyndade" var en tallrik till samlingen jag börjat på. Tanken är att vi så småningom ska kunna göra oss av med våra fula och repiga IKEA-tallrikar. Men det lär ju dröja ett tag..:) Här är iallafall ett tillskott i samlingen, Safari från Gefle, 20 pix:Jag hittade också en till Coq-form:


Ljuskälla

Har ju glömt visa min nya ljusstake. Köpte den för några veckor sedan och nu har den fått ett eget hörn i vardagsrummet! :) Den kom väl till användning när vi hade strömavbrott för några dagar sedan, den lyste upp riktigt bra!!


Dagens

Idag stack jag en sväng till grindtorp, var där lagom till de öppnade. De hade 50% på allt i prylavdelningen. Där hittade jag en ljushållare för fem kronor. Den kommer att passa med mina andra röda och lila ljushållare tänkte jag.En väska till hittade jag också, ser helt ny ut och kostade 25 kr.Käpte ju en bodum tekanna till en kompis för ett tag sedan. Hon var lite sugen på en klotformad kanna och sa väl lite på skoj att jag skulle hålla utkik efter en. Och vad sprang jag på idag om inte just en sådan. Den var inte så stor dock en eller två koppar gissar jag, men för 20 kronor tog jag den ändå. Vill inte kompisen ha den behåller jag den själv.:)


Andra loppisen!

Efter lite lunch hemma bar det iväg till Galoppen och årets sista loppishelg. Mycket folk som vanligt och mycket att titta på!

Jag blev lite förtjust i en väska, kvinnan ville ha 10 kr för den, så då slog jag till! :) Den är lite mindre och perfekt när man bara ska ha med sig typ plånboken.Mitt andra fynd såg jag i ögonvrån när jag gick förbi ett bord. En liten väska med 6 st flytleksaker, helt ny och obruten förpackning. Jag råkar veta att de är av bra kvalitet och kostar 120 kr nya. Jag fick väskan för 15 kr, tror att den ska få bli en julklapp! :)


Första loppisen!

Jag börjar med förra veckans första loppis. Det blev en tur till upplands väsby, där jag inte varit sedan innan sommaren. Massor med prylar och möbler har dem, men det är fruktansvärt trångt och massor med folk! Hade kikat på bilderna från hemsidan innan och spanat in ett gäng Coq-delar, har ju en liten form sedan tidigare. Men någon annan var snabbare och hade hunnit sno åt sig alla formar och ugnsdelar. Kvar fanns bara tallrikarna och dom var jag inte så intresserad av..:)

Hittade iallafall den här fina brickan som fick följa med mig hem:

30 kronor gav jag för brickan.

Snart :)

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen! Var ju på loppisrunda förra lördagen och har hunnit med en loppis idag. Har fotat mina fynd och ska börja lägga upp straxt! :)

RSS 2.0