Väskan jag vann!

Jag skrev ju tidigare om att jag vunnit en tävlig hos Josefin Crafoord, men jag har ju inte visat väskan än! Har inte hunnit använda den så mycket än, tänker att den blir fin i sommar..:)


Svampar

Hittade den här underbara burken på mellandagsrean på Åhlens, 19 kr.


Retro Edition

Jag slog till på ett par muggar ur Coops Retro Edition-serie, när dom släpptes. Tänkte att de kan vara fina att komplettera "Fallande löv"-muggarna med. :)


Nyårsafton

Nyår firades, även det, här hemma. Vi blev 14 pers som firade tillsammans. Blev lite av ett kollektiv då flera av gästerna kom några dagar innan nyår och stannade någon dag efter. Mysigt att ha vänner omkring sig!


Dukat bord. Partyhattar, serpentiner, tutor och partypoppers! :)


Efter middagen. :)


På tolvslaget beslutade vi att vår "snögubbe" gjort sitt..

Jul

Vi firade två jular hemma hos oss. Först "lill-jul" med sambons familj, helgen innan jul. Och på julafton kom mina föräldrar över till oss och på juldagen anslöt min bror med blivande fru och mormor och morfar. Var riktigt trevligt att kunna ha folk över och få plats! Dessutom kunde flera av dem sova över..:)
Det är vi inte bortskämda med från lägenheten. Så mycket folk som varit och hälsat på och sovit över sen vi flyttade, har vi nog inte haft sammanlagt under tiden vi bodde i lägenheten.. :)


Julbord "lill-julen"


Äntligen kunde vi ha en julgran!


Dukning på julafton
Mer jul mat på juldagen

Nya bestik

Jag lyckades visst hitta lite saker jag inte visat tidigare. :) De här bestiken hittade jag också i Grindtorp, har för mig att de kostade 15 kr bunten. Gafflar, knivar och skedar.
Glöggmugg

Då sambon fyller år på lucia, vi skulle ha glöggms med våra vänner och även fira julx2 hemma hos oss, behövde vi fylla upp med lite fler glöggmuggar. Har fått ett gäng från mamma innan, och när jag var i Grindtorp innan jul hittade jag likadana muggar där, slog självklat till på ett gäng.


Dålig bild, jag vet, men nu ligger de nerpackade så den får duga.


Ugglekoppar

I höstas någongång var jag inne i stan och passade då på att gå på Lagerhause, tycker de har mycket fina saker! Där hittade jag dessa fina muggar med ugglor på:Jag slog till på två stycken, har för mig att de kostade 39:-.

Hej igen!

Jaha, nu har jag varit slarvig på sistone! Har som valigt en del att skylla på..:) Jobb, försäljning av lägenheten och husköp+flytt. Men nu börjar det lugna sig, vi har kommit till rätta i huset och allt sånt. Vi trivs superbra!!
Har dock inte blivit så mycket fyndande under den här tiden. Ska se om jag har något gammalt att lägga upp istället.

Lite bilder på nya boendet:

Matplatsen


Vardagsrum (känner ni igen tavlan från inlägget lite längre ner..:))


Vardagsrum (i julas) och vår lilla tomt utanför. :)

RSS 2.0