Äggklocka

En ny äggklocka fick det bli också. Har kikat på den ett tag och nu slog jag alltså till. :) Cool va!?


Prickig klänning!

När jag var till centrum här om dagen råkade jag springa på den här superfina klänningen på Indiska. Passade perfekt och jag kunde inte hålla mig! :)
Bild från Indiska

Loppisfynd

Igår var jag till Grindtorp en sväng. Och jag tycker att jag gjorde ett fynd faktiskt. :) Hittade den här fina Matrjosjkan (inte babuschka som jag skrev tidigare.Tack Lybtar!..) för 40 kr. Den är ganska stor mot de två andra jag hade sedan tidigare.

Täby Galopp

Idag har jag jobbat och sedan när jag kom hem bar det iväg till Täby Galopp. Nej, inte på bakluckeloppis den här gången ( de öppnar 8 maj) utan på tävlingar. Vi var där och tittade med ett par kompisar. Självklart hade jag kameran med och knäppte lite bilder..:) Roligast var att stå vid starten och försöka få lite häftiga bilder, jag har ju så dåligt objektiv så det var inte så kul att stå på läktaren och fota, såg ju knapp hästarna på bilderna då..:)






Betjänten

Äntligen har jag tagit in och fotat betjänten, som jag hittade förrförra helgen, på Röda Korsets loppis i Åkersberga. 40 kronor betalade jag för den. Just nu bor den i hallen! :)


Fynd från igår

Så här kommer mina fynd från igår:



Fyra nya Tintin album till min samling. 15 kr styck.


En Kivi-ljuslykta (lilla varianten). Det stod två kvinnor vid bordet, den ena sa först 20 kr, jag funderade en stund, då kom den andra och frågade om jag ville betala och vad det stod på prislappen.. Jag svarade att det inte fanns någon och då vill kvinnan ha en tia.. Oops..:)



Ännu en glas flaska... Nu får jag nog ta och lugna mig! :) Men den hade sån fin etikett och kostade bara en tia.. Det som också är lite skoj är att Hemberga Brunn, som gjort sockerdrickan fanns i Täby, där jag bor. Hemberga Brunn grundades 1948 och tillverkade egna drycker till 1968. Under flaskan står "Årnäs 40".

Hittade en likadan flaska på Tradera, där säljaren säger att flaskan är tillverkad 1940, då det står "Årnäs 40" i botten..? Eller..?

Loppis i Åkersberga Sporthall

Igår var jag iväg till Åkersberga igen, den här gången till en lite större loppis. Två gånger om året är det stor loppis i Åkersberga Sporthall och nu i helgen var det alltså dags vårens.

Gjorde några fynd som jag ska fota och som sedan kommer upp är senare i eftermiddag! :)


Promenad

Nyss hemkommen från en härlig långpromenad! Solen sken och det var superskönt! :)



Första grillningen!

Igår var det grillpremiär för i år. Vi var hemma hos ett par kompisar och grillade. Myysigt! Och gott!! :)


Loppis i Berga

I lördags var jag på Rädda barnens loppis i Åkersberga. Iom att folk lämnar in saker till dem som de får sälja var det kanske inget toppenutbud. Men jag hittade iallafall 2 fina saker. En flaska, i samma stuk som de jag köpte förra helgen, och en betjänt. Betjänten ligger dessvärre kvar i bilen, så den blir det ingen bild på just nu...


10 kr.

Robotar

Jag gillar ju plåtrobotar som ser lite retro ut. När vi var i Japan 2008 försökte jag hålla ögonen öppna för någon snygg robot, men hittade ingen bra att ta med hem. Ha dock hittat några internetbutiker som har en hel del fina robotar, som är reproduktioner av japanska 50-60-tals robotar! :)



(Klicka på bildena för länk)

Hur coola är dom inte!! :)

Satt och kollade runt på Tradera efter robotar och hittade ett par robotörhängen! Supercoola och jag vann auktionen. Så nu har jag mina första robotar. :D


I köksskåpet

Tänkte att jag skulle ta och visa vad som finns i ett av köksskåpen, det där alla glas står. :) Är ganska fullt så jag får hålla mig från att skaffa nya..:)


En liten översikt. :)



Sex stycken lila små glas. Kommer från mormor och morfar.




Fina glas med grön fot. Köpte dom på ÖB för några år sedan. Gillar dom! :)



Röda cocktailglas. Dessa fick jag i födelsedagsresent av jobbet för ett par år sedan.


Skitsnygga vinglas, tyckte vi när vi köpte dem. Upptäckte sedan att de inte var så bekväma att dricka ur, man ser ju inte vad och hur mycket det är i glasen..:)

What!?

Nä, nu får det räcka! Ska det vara så här 5:e April..?! :(


Igår

Här kommer då det jag hittade igår i Solna:

Ett uppläggningsfat, Mexico, från Gefle. 60:-





Lila kupa, stod 30:- på prislappen, men säljaren prutade själv ner till 20:-

Två glas flaskor för 30:-. Den med etikett hade jag sedan tidigare, så nu har den fått två kompisar. :)

Megaloppis

Det var skoj på loppisen igår och det blev några fynd..:) Ska fota och lägga upp dem idag, hoppas jag.:)


Ursäkta den usla bilden..;)

Kökshanddukar

Beställde lite kläder från H&M för ett tag sen. Hittade dessa handdukar på rea, så jag slog till. Fina va!? :)





Nu kommer snart mamma hit och hämtar mig, så ska vi sticka på megaloppisen i Solnahallen! :)

Påsklunch

Gjorde en liten påsklunch här hemma igår. Blev så sugen..:) Sill, lax, potatis, romsås och ägg såklart!




Staden

Igår när vi inte hade nåt att göra bestämde vi oss för att stick in till stan! Vi gick på en fotoutställning på Kulturhuset sedan strosade vi runt i solen. Mysigt!


På väg uppför slotttsbacken...

RSS 2.0