Gott Nytt År!!



Bilder från nyår -07


Rean

Vad fick jag då med mig hem från mellandagsrean..? Jo..:


Åhlens hade halva priset på alla julsaker. Jag passade på att köpa en ny adventsstjärna till nästa år. :)



En födelsedagspresent till sambons systers yngsta som fyller år snart. Supermjukt tyg är det. Från Zara.




Det bästa var nästan Iittalabutiken som hade halva priset på massor av fina saker. Blev två Kivis och två Taikamuggar, har ju de stora blå sedan innan och tycker dom är såå fina! :)

Mellandagarna

Då börjar det närma sig nyårsafton. Igår bestämde vi vad vi skulle göra, tror inte riktigt på det där att vara ute i god tid. :D Igår var jag en sväng till Barkarby igen, den här gången med mamma, pappa och brorsan. Köpte två svarta handdukar och en liten liten kastrull. Har ju varit tvungen att kolla in mellandags rean i centrum också. Var där i förrgår och en sväng igår. Visar mina fynd i ett annat inlägg.. :)

Idag blir det väl tyvärr att åka dit igen, för att gå på systemet, gissa att vi inte kommer at vara ensamma där..

Annars har vi spenderat mellandagarna mestadels hemma. Har kollat på mssa film, speciellt massa Harry Potter. Har hunnit rensa en del lådor i köket, det behövdes! Men mest bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten. Är så skönt att få ett break från pluggandet efter några intensiva veckor. Uppsatsen är inskickad och vi väntar nu på att få tid för opponeringen vecka 2. Så har lite ledighet kvar att njuta av! :)


Handdukar och minikastrull från Ikea

Julklapp

Igår var vi en sväng till Barkarby för att kolla in mellandagsrean. Vi var inte ensamma kan jag ju säga.. Kollade in elektronikaffärarna och hade tänkt ta en tur till IKEA också, men sambon lessnade innan vi kom dit..:(

Men fick mig iallafall en julklapp, en ny mobil. Den jag hade innan funkade lite ibland och inte har något vidare ljud. Så nu har jag för första gången på länge en ganska schysst mobil! Jag kan skicka MMS, lyssna på musik och fota! Weei!! Och ringa såklart. :)


Julafton 2

Då var vi hemma igen efter en sväng till brorsan. Dom har precis flyttat in i en jättefin 3a, e lite avis. :) Vi åt kallskuret med potatisgratäng och öppnade lite julklappar såklart! :) Var ganska många julklappar faktiskt, har vi verkligen varit så snälla i år..? :D


Många klappar..


Några av sakerna vi fick, Sodastreamer, retro servetthållare, chokladpraliner och pepparkaksformar.

Tack för alla fina klappar! :)

Snöbilder

Har ju varit hel underbart vackert ute de senaste dagarna. Var ute och fotade lite dan före dan.. Så här såg det ut i krokarna:






Julafton 1

Då var julafton nummer 1 avklarad. Och Juldagen och annandagen såklart.. Idag är det dags för julafton nummer 2. :) Vi ska "fira" med min familj idag, då vi var med sambons sida på julafton. Var hemma hos hans syster tillsammans med resten av syskonen. Blev en riktigt lyckad julafton, god mat, massa julklappar (till barnen:)), tomte, dans runt granen och "rita och gissa" senare på kvällen. Vi lyxade till det med en taxi hem, var hemma vid 2-tiden.



En del av julbordet


Julgranen


Tomten kom!! :D

Fjärde advent

Oj, vad det har snöat! :)

Jobbade idag på dagen, sen var det tänkt att vi skulle ut till brorsan med sambo, för att ha lite "minijul". Dessvärre är svägerskan krasslig, så vi skjuter på det en vecka.

Istllet har det blivit en ganska lugn eftermiddag här hemma. Tog en promenad ner till centrum, passade på att föreviga snön som ligger och handlade lite chips och en skinka, som nu är i ugnen på griljering. Blir en film snart och lite snacks. :)

Klockan var straxt efter tre, så bilderna blev ganska mörka. Kanske tar mig ut en sväng imorgon när det fortfarande är ljust...






SNÖÖÖ!! :)

Idag har det snöat massor ju! Vi avslutade lite tidigare i skolan idag, så jag hann hem innan det blev mörkt och kunde då fota hur det såg ut utanför fönstret.. Nu börjar det ju likna nåt! Vi kanske får en riktig vinter iallafall..:)
Det snöar fortfarande ute, så undrar hur det ser ut imorgon bitti..?




Lucia

Vilken dag vi hade igår! :) Jag började dagen med att jobba några timmar, sen bar det hemåt för att förbereda födelsedagsfikat. Vad mycket folk det kom! Som mest var vi 21 pers (inkl. ett gäng barn)+ en hund här hemma i vår lilla lägenhet..:) Det är ganska sällan vi träffas så många hemma hos oss, oftast är det ju andra som har hus eller sådär som man träffas hos. Så det var kul att folk vill komma till oss.
Trevlig var det och jag somnade gott i soffan efter att alla åkt hem.. Tack för att ni kom!

Idag har varit ännu en dag av uppsats-pluggande. Men, vi börjar närma oss slutet!! Ska bli såå skönt att få ta jullov, sista dagarna nu med intensivt arbete, sen jäklar ska vi ta det lungt! :)


Luciamorgon

Godmorgon! Sitter och fikar framför Lucia på tv innan det är dags att åka till jobbet. I eftermiddag har vi födelsedags/luciafika här hemma. Så det blir att raca hem efter jobbet och fixa iordning. :)



Lucia, treje advent och födelsedag..

Andra advent



Dagen i bilder

Hann med att baka pepparkakor, lussebullar och wienernougat idag. Hann också med en julmarknad, glögg och tacomiddag! :)


Vi började med att baka ut pepparkakorna



Självklart hade jag med mig lite fina burkar att ha pepperkakorna i. :)


Sen blev det lusselängd och....



...massor av lussebullar! Supergoda var dom!


Den här glöggen smakade vi idag, den smakade ganska mycket citrus, men var god!


Efterrätten, var ju tvgna att smaka på allt vi gjort under dagen. Supergott, allt fick väl godkänt. På fatet ligger wienernougaten.


Julbak!

Idag blir det julbak för hela slanten. Sticker över till mamma å pappa om nån timme så ska vi baka massa. Det blir lussebullar och pepparkakor och lite annat smått och gott!! :)

Förhoppningsvis återkommer jag med lite uppdatering senare under dagen!

Vinter..?!

Så här såg det ut utanför fönstret i morse. Äntligen lite vinterkänsla, inte mycket men lite iallafall! :) Hoppas på lite snö snart! Det är ju faktiskt 3:e december!



Första advent har varit och vi närmar oss andra advent. Jag har lyckats få upp advents/julbelysningen i fönstrena iallafall! Så här fint blev det:


Sjärnan i köksfönstret


Ljuskransen i vardagsrummet

RSS 2.0