Ullared

På väg hem från Småland, efter bröllopet, tog vi självklart en sväng förbi Ullared. :) Hittade lite kläder till mig, träningsbyxor, tjocktröjor, t-shirt och kofta. Och så strumpor och underkläder förstås..:)


Hittade även en Harley Davidson-väska som vi köpte till pappa. Hoppas han blir glad och att han inte läser bloggen innan han får den! :)


Från idag

Idag var jag dit själv på förmiddagen. Letade även denna gång efter kläder. Förut orkade jag aldrig gräva i högar och leta, men nu har jag kommit på att det är roligt och att man kan hitta schyssta saker. :)
Klänning
Kjol, som är svart inte grå/brun som på bilden. :)
Alla kläder för 50:-

Mer..:)

Igår var jag och sambon där igen. Då var vi ute efter böcker, jag letade efter Jungstedt och Lapidus och sambonefter Tai-pan. Man kan väl säga att jag hade störst framgång.:) Hittade både "Snabba cash" och två Mari Jungstedt-böcker.
20 kronor för alla tre.
Jag har också kommit på att det är roligt att leta kläder där. Igår hittade jag:
Tubtopp, 10 kr. Har letat efter liknande, bra att ha när man är i solen för att få snygg bränna..:)
Klänning, 40 kr.
Randig T-shirt, 5 kr.

Mer från Galoppen

Andra rundan på Galoppen resulterade i följande:
Ramar, 5 kr styck.
Klänning 30 kr.
En visbok, 10 kr.

Bakluckeloppisfynd!

Var ett tag en sist.. Semester och det fina vädret har satt käppar i hjulen..:)
Men, sen sist har jag hunnit med några rundor på Galoppens bakluckeloppis! Börjar visa vad vi hittade för typ 2 veckor sedan.
När vi köpte ny soffa för ett tag sen insåg vi att det gamla soffbordet var alldeles för stort. Så när jag såg det här bordet hos några som höll på att plocka ihop frågade jag om de sålde det. Javisst, 20 kronor ville de ha. Taget! Så nu har vi ett lagom stort soffbord! :)

RSS 2.0