Torsdagsloppis

Hade inget att göra idag, så det blev en loppistur! :) Var jättemycket folk där, men jag tyckte ändå att jag hittade några fynd. En tekanna köpte jag, dock inte till mig utan till en kompis som jag visste ville ha en.

Och till mig blev det en gammal glasflaska med en fin etikett och en väggklocka. Vet inte riktig vad det var med klockan men jag kunde inte lämna den. Den är cool! :)

Flaskan kostade 5 kr och klockan 40. :)Glömde ta kort på tekannan innan kompisen hämtade den, typiskt.. Men det var iallafall en Bodumkanna i glas, mycket fint skick.

Nya koppen

Så, här är det senaste tillskottet i min koppsamling, Rörstrands Forma:Bakluckeloppisen kom vi iväg på och hade toppenväder hela dagen. Affärerna gick också ganska bra, och jag köpte faktiskt ingenting nytt..:)


Hemma igen!

Så, då var vi äntligen hemma igen, en hel del båtåkande och två länder senare..:)

Idag fick det bli en tripp till Spånga och kolla in loppisen där. Där hittade jag en ny kopp till min samling. Har kikat på den förut, men då har man bara kunnat köpa hela setet, men idag fanns bara två koppar var och då slog jag till på en av dem. :) Ska lägga in en blid sen, orkar inte just nu.

Imorrn blir det bakluckeloppis! OM det inte regnar, då skiter vi i det. Hoppas jag blir av med lite prylar, lite extra pengar skulle ju inte sitta fel..:)

Brottbyloppis

Förra helgen svängde vi in på en liten loppis i Brottby, när vi var på väg hem till ett par kompisar. Och vad hittade jag där..? Jo, en likadan Stavangerskål som jag har sedan tidigare. SSå, jag köpte den och har nu ett par..:)

Orkade inte fota den nya, så här är en blid på skålen jag hade innan..:)


Blev ett ...

Blev ett loppisbesök i förrgår, två kompisar fick jag med mig också..! :) Såg lite mörkt ut på fyndfronten till en början, men det ljusnade efter en stund.

Hittade en glasskål för en tia, hade en precis likadan hemma sedan tidigare och ett par likadana är ju alltid fint. Sen blev det en glasburk med fint glaslock, där nu flingsaltet bor.

   


Och när vi stod i kassan såg jag något på en hylla jag missat, två Tupperware grejer som var fina. En kanna, som nog är av lite äldre årgång och en påläggsburk.

  

Kapten Haddock

Hittar bara fler och fler grejer hemma som kvalar in som (loppis)fynd..:) Den här tavlan köpte jag för något år sedan, när jag såg den första gången hade den en kompis med Tintin på, men då hade jag inte tillräckligt med pengar för att köpa båda. Nästa gång loppisen hade öppet stod den här tavlan kvar och då kunde jag inte låta bli.. Tintinalbumen lästes ju flitigt när jag var mindre..:)

Nu hänger den i hallen här hemma.


Nya gardiner!

Japp, idag tog jag en sväng till Barkarby och Hemtex outlet. Där fyndade jag lite nya gardiner till köket, de som vi hade har hängt uppe i typ 3 år, så när jag hittade nåra billiga så slog jag till. :)

Två olika blev det och dom kostade 25 kronor paret, kanon!

    


    

Nu är ju bara frågan vilka som ska få hänga uppe..? Sambon röstade för dom med "rödvinsflaskorna", så för tillfället ser det ut så här i köket:Vad sägs, funkar det? Eller ser det lite lustigt ut.. :)

Bakluckeloppis

Idag blev det ett besök på bakluckeloppisen på Täby galopp. Var ganska mycket folk, både säljare och köpare. Fanns en del fina saker, men inget som riktigt låg i min prisklass..:) Men en shaker för en femma fick jag med mig hem iallafall.

Funderar på att ta bakluckeloppisen vid Yesterdays nästa helg. Sen har jag sett att det finns en i Rotebro också, det är ju perfekt, då har jag lördags och söndags nöjena bokade..:)

Rött

Här är min lilla samling av "röda" lyktor. Dom är inte samma färga allihopa, men jag tycker att dom funkar tillsammans iallafall..:)Dessa två hittade jag tillsammans på loppisen här i Täby och tänkte att de skulle passa fint till de tre jag hade sedan innan.


Dessa tre är gamla lyktor från  från farmor och mamma/mormor. Tycker om dem!Retrosommartävling hos Bortbytingen

Idag regnar det, synd att det inte finns nån loppis att åka till.. Fast jag fick ju iofs en dos igår. :) Tur det! Jaja, får se vad det blir idag, kanske ska passa på att rensa ur lite skåp och sånt. Skulle faktiskt behövas och tänkte ju försöka sticka på nån bakluckeloppis i sommar.. Försöka bli av med lite gammalt, så jag kan fylla på med nya fynd..:)

Tävlings tips!


http://bortbytingens.blogg.se/2009/july/retro-tavling-hos-bortbytingen-vinnare-valje.html

Idag!

Japp, det ble en sväng idag.:) Och det var tur det för jag gjorde några kap! Synd bara att det var fruktansvärt varmt inne i butiken och en väldans massa folk.. Men men, det är sånt man får ta..:) 51 kr gick åt idag på mina fynd.

Kannan är Gustavsberg och designern är Sven-Eric Juhlin, helt ok skick och 20 kr gav jag.
Sen blev det en hel bunt pocketböcker! 10 st för 10 kr, och det var ganska schyssta och nya böcker. En kostade fem, så jag var ju tvungen att ta 10..:)

Juhlin kannaPocketböcker


Det här fick också följa med mig, frysklampar som är lite mindre, tänkte att de skulle passa bra till våra mini kylväskor. Och... en rockring! Ska sätta igång och träna direkt.:) 10 kr för rockringen och 5 kr st för kylklamparna.

Rockring

Mer ljus!

Jag fortsätter på ljustemat och tänkte visa ett par ljusstakar jag köpte för ett par år sedan. Då jobbade jag precis bredvid en second hand butik, och såg dessa stå i fönstret en dag. Kommer inte ihåg vad jag gav för dem. Tycker dom är jättefina, går att ha både värmeljus och vanliga ljus i.

Ljusstakar


Kandelaber

Kanske inte riktigt rätt årstid för kandelabern, men jag köpte den faktiskt i vintras..:) Kanske inte riktigt var något pangpris men tyckte om den och slog till.

Kandelaber

Iväg imorgon..?

Blir förhoppningsvis en loppisrunda imorgon, beror på om jag kan ha bilen eller inte.. Men det vore verkligen kul att få ta en sväng.:)

Tapet

Den här grymma tapenen hittade jag i en fynddel på en loppis, har för mig att jag gav 15 kr för den. Men jag fick ju bara tag på en rulle, och vi har inte riktigt någonstans att ha den. Så när mamma och pappa nu gör om sin hall och ville ha något kul på väggarna passade min fyndtapet kanon! Den räcker till en fondvägg iallafall..=)

Tapet    Tapet

    Tapet

RSS 2.0