Stövlar

När jag höll på att rensa i garderoben inför visningen hittade jag dom här stövlarna som jag fått av mamma. Coola va! :)Dagens loppis

Om det blev någon loppis idag? Jajamensan! :)
Idag hade bakluckeloppisen flyttat till Mörby, så jag var där en sväng. Kom ganska sent, så många höll på att plocka ihop medans jag gick och tittade. Jag sprang på en röd Manhattan-väska, för 20:-. Och så hittade jag några DVDer, 3 för 25:-. Iom att vår TV pajade i fredags, så tänkte jag att vi skulle ha några nya filmer att titta på på datorn, tills vi skaffar en ny TV.  Så, vi får se hur bra dom är.. :)Tomat

Har haft tomatplantor på balkongen hela sommaren. Jag har drivit (?) upp dem från frön. Och idag är den första tomaten klar! :)

Måste säga att jag tycker at det har varit mycket arbete för liten utdelning, med dom här tomaterna. Men några till är på gång, så har vi tur får vi väl ut kanske en 4-5 tomater..:)Skor

Jag tog en sväng till Skopunkten igår på fm. Jag var ute efter något att ha i vinter och nåt som är lite roligare att ha än gympadojor om man ska nånstans. Och jag hittade faktiska båda delarna. Och ett par vinterskor till sambon. :)
Svart är temat! ;)

Väskor

Idag blev det en snabbis till Grindtorp, hade lite grejer att lämna. Vi har ju försökt röja här hemma nu innan visningen, så då hade jag en del som jag kunde köra iväg. Men jag åkte ju såklart inte tomhänt därifrån..:D

Alla handväskor kostade idag 10:-, så två slog jag till på! En brun skinnväska, när jag skulle betala den kom en kvinna fram och berättade att det var hon som lämnat in väskan och att hon köpt den på 70-talet på typ Konsum. Hon köpte den för sina egna pengar och det lät som att det var en stor sak för henne som ung flicka.

Den andra är en ny tygpåse från PoP, med taggen kvar. :) 


Klänning

Den här klänningen hämtade jag hem från mamma och pappa i somras, superfin är den! Dock är den lite stor, så jag får försöka (eller fixa hjälp, snarare) att sy in den. :DMer från sommaren..

Update: Såg precis att det här inlägget är inlägg nr 200!! Hipp hipp hurra! ;)

Här kommer lite grejer jag hittat under sommaren!


Ett Grå ränder-fat, 7 kr.


Te-burk, 10 kr.


Mugg (som jag ska ha på jobbet), 5 kr.


Kofta, 5 kr.

Äntligen!

Äntligen kommer här lite fynduppdatering! :)
Jag har som sagt börjat jobba efter 3,5 års studier. Det har tagit mycket av min tid och mina tankar, därför har det varit lite tunt med inlägg senaste veckorna. Har varit en del på bakluckeloppisen på Täby Galopp under sommaren. Har mest letat efter kläder då och en del böcker har det också blivit.

Idag blev det en tur både till Grindtorp och till Galoppen, skörden tänkte jag visa i det här inlägget. Kommer ett till snart med lite saker från sommaren! :)


Ett Adam-fat, 20 kr.


Fem stycken ljuslyktor(?), 10 kr för alla.


Mysig kofta, 15 kr.


Jacka/kavaj, 30 kr.


Jacka, 20 kr.


RSS 2.0