Hipp hipp hurra!!

För mig idag! :)
Blev väckt av sambon vid sju, då hade han fixat finfrukost som vi åt tillsammans innan han stack till jobbet. Mysigt! Och det ser ju ut att bli toppenväder idag. Synd att jag blir sittande inne framför datorn med hemtentan som ska in på fredag.. Tänkte att jag skulle röra mig in mot stan sen i eftermiddag, möta upp sambon och strosa lite och käka middag! :)
.

Tårta

Igår var vi hemma hos mamma och pappa och käkade lunch. Till efterrätt bjöd jag på tårta, för att förskottsfira min födelsedag! :) Fyller egentlign år imorgon, får se om det blir lite fira då också..:)



Bada..?

Idag sprang jag på den här superfina bikinin, jag provade och tänka sig, den passade fint! Så jag slog till 99 kronor för den.

Loppisfynd

Ligger lite efter med rapporten från helgen känner jag. :) Var ju på Bakluckeloppisen och fyndade lite. I vanliga fall brukar jag inte orka titta på kläder på såna här ställen, men i lördags bestämde jag mig för att göra ett försök. Och det gick helt ok tycker jag. En kjol (helt ny med lapparna kvar) i härliga sommarfärger och en volangklänning för sammanlagt 22,50:-!
Jag fick även med mig en ny lite burk hem. :) Var ett tag sedan jag hittade någon fin plåtburk, men i lördags var det alltså dax! 15 kronor kostade den.

Mera!

Mera grillning! I lördags var vi över till sambons syster med familj. Kvällen bjöd på grillning, lek med barnen och kortspel. Vi spelade Monopol i kortspelsform. Superkul faktiskt, låter kanske lite trist, men det är det inte! :)

Grillspetten glaceade vi självklart med Amazing glaze från Jesses, har du inte provat..? Gör det! :)




Onsdagens fynd!

I onsdags hittade jag följande saker i Grindtorp:
Spel tycker jag är superbra att köpa begagnat, förutsatt att det inte fattas viktiga delar. Eftersom jag är ett fan av "Så ska det låta" så kunde jag inte låta bli det här spelet som jag misstänker är lite inspirerat av programmet. 10 kronor gav jag för spelet.
Kanske inte helt rätt tid att köpa sockor, men men..:) 15 kr.
Två sjalar hittade jag också. 5 kronor styck.

Grillning

Det blir mycket grillning när det är så här fint väder. Dessvärre måste vi alltid åka hem till någon annan och grilla, är inte ok att grilla hemma på balkongen. Förra helgen var vi iväg till ett par kompisar och hade grillkväll! :)

Sommar!

Så här såg det ut utanför fönstret igår. Visst är det härligt!! Ganska stor skillnad mot 5 april, då jag tog den här bilden. :)

Onsdag

Har ju inte berättat om i lördags, när vi stod på bakluckeloppisen..:) För det första var det superfint väder, soligt och varmt, vilket ledde till att jag brände mig på axlarna. Iallafall, blev av med en del grejer och fick in lite pengar, ingen stor summa, men ändå. Vi hade det iallafall trevligt!
Idag tror jag att jag ska sticka till Grindtorp-loppisen en sväng. Det är ju onsdags nöjet! :) Sen får jag se om jag och sambon sticker ut i spåret och går/springer..

Vi drar på bakluckeloppis!

Idag blir det av! :) Jag och en kompis drar till Bakluckeloppisen på Täby Galopp och säljer. :) Har packat alla grejer och fixat lunch som jag tar med. Och, det ser ut som att solen skiner hela dagen och det blir riktigt behagligt väder..! :)



Vitsippor!

Var ute och gick igår, självklart var kameran med..:)



Ny soffa!

Har ju inte visat vår nya soffa! Köpte den förra helgen på Boom, lite av ett impulsköp, men vi har tidigare titta på att köpa ny soffa, men det blev så dyrt så vi la ner projektet. En dag förra veckan så åkte jag förbi en ny butik som jag inte varit inne i, så jag svängde in. :) Det fanns massa fina saker där, och till helt ok priser. Hittade en schysst soffa, det var sista exet så det var ett kanonpris på den. Jag drog med sambon dit senare på eftermiddagen och han gillade den också, så vi slog till! :)

Nu ska vi bara försöka bli av med gamla soffan och två fotöljer som inte behövs längre.


Hattfynd

Har ju glömt visa ett loppisfynd. Hittade den i Grindtorp för nån vecka sedan. Tyckte den var söt..:) 40 kr kostade den.



Regn, regn, regn..

Blev ett snabbt besök på Täby Galopps bakluckeloppis idag. När jag skulle sticka dit började det såklart att regna, men jag gav mig iväg iallafall. Hann gå en runda, men många hade redan plockat ihop och de flesta som var kvar höll nog på att plocka ner.. Så det blev inget fyndat idag. Provar igen nästa vecka..:)

Bakluckeloppis

I söndags efter jobbet tog jag och sambon en sväng till en bakluckeloppis i Mörby. Det är samma annordnare som bakluckeloppisen på Täby Galopp. Men, den var en besvikelse måste jag säga, iofs var vi där typ en halvtimme innan de stängde, men ändå. Det var väldigt tunnt med bord. Får hoppas på mer folk på lördag, då det blivit dags för premiär på Galoppen! :)

Men en sak fick vi med oss hem iallafall. Sambon fick syn på den och blev sugen. Eftersom jag vill uppmuntra honom när han följer med på mig på loppisar slog vi till.. :D




Kvinnan som sålde geishan sa att en släkting till henne köpt den i Tokyo på 50-talet. Men vet inte riktigt om jag tror på det. Det är i jättefint skick och har inte gulnat nånstans, jämfört med andra bilder vi googlat fram, på dockor från 50-talet. Men, hursom är den fin och vi gillar den. :)

Min morgon!

En kopp te, yoghurt, mackor och Melodikrysset! :D


RSS 2.0